Hvorfor samarbeide med oss?

“Vi skal skape positive menneskelige- og økonomiske resultater ved å forstå kundene våre.”

Hvorfor din bedrift skal samarbeide med Mastil?

Mastil består av rådgivere og konsulenter som virkelig brenner for det vi gjør, og er lidenskapelig opptatt av å finne perfekte matcher. Vi hjelper bedrifter med bemanning for både korte og lange arbeidsforhold, utfører personlighetsanalyser og jobber med teambuilding. Våre rådgivere har til sammen over 40 års erfaring innen rekruttering og bemanning i et bredt spekter av forskjellige bransjer. Med vår lange erfaring og medmenneskelighet, hjelper vi våre kunder å finne rett person med rett kompetanse.

Vi forstår mennesker

I Mastil vet vi hvor viktig det er med riktig match for bedrifter. Vi jobber derfor hardere enn de fleste og strekker oss langt for å finne rett person til rett sted. Alle er forskjellige, og vi vet hvor viktig kunnskapen og metodene for å identifisere rett valg er. Slik sikrer vi at både bedrifter og kandidater gjør de rette valgene. Vi kan folk, og vi vet hvordan bedriften får den rette kandidaten. 

Kandidater i flytsonen gagner din bedrift 

Det er mange som er flinke på å finne folk som kan utføre en jobb. Det vi er flinke på er å finne en kandidat som kommer i flytsonen hos din bedrift. Når er en ansatt føler å ha de evner som trengs for å mestre jobben, samtidig som arbeidet svarer til egne ambisjoner, er vedkommende på det stadiet vi kaller flytsonen. Du vil da oppleve den ansatte som glad og motivert. Og som alle vet: medarbeidere som trives er lønnsomme ansatte, og vil motivere andre mennesker med sin innstilling til arbeidet. 

Vi bruker menneskekunnskap, tester og erfaring til å fokusere på nettopp evner og ambisjoner. Slik finner vi en kandidat som opplever bedriften din som en plass med tilstrekkelig utfordringer, som er i samsvar med kandidatens evner og ambisjoner.

Vi finner den rette kandidaten

Vi vet at det kan være kostbart og svært tidskrevende å gjøre alt selv i en ansettelsesprosess. Det kan derfor lønne seg å ha en partner med lang erfaring innen rekruttering og bemanning. Vi vil alltid være ærlige med både bedrift og kandidat om hvilken hverdag som venter når kandidaten er på plass. Vårt fokus er at rett menneske på rett plass alltid vil lønne seg – både menneskelig og økonomisk.

La oss hjelpe deg med det vi er flinke på – å finne gode kandidater – så kan vi sammen skape gode resultater.

Vi utfordrer når det trengs

Av og til har kanskje ikke bedriften din et klart bilde av ønsket kandidat. I disse tilfellene er Mastil en samarbeidspartner som kan justere og supplere bedriftens egen forestilling om hvem eller hva de trenger. Våre rådgivere har lang fartstid i bransjen, noe som gir oss verdifull innsikt i de utfordringene bedrifter kan befinne seg i og de forskjellige fasene av bedriftens utvikling. Når vi utfordrer og stiller spørsmål, kan vi avklare hvilken kompetanse kunden trenger for å nå deres mål. Vi er flinke på å finne korrekt balanse mellom evner og ambisjoner, både for bedriften og kandidatene vi presenterer.

Vi er tillitsfulle

Respektfull og fortrolig håndtering av informasjon skaper tillit.  Det er viktig for oss å alltid behandle informasjon om både kunder og kandidater helt konfidensielt. Vi vil alltid ivareta kunders og kandidaters datasikkerhet. Tilliten vi får, gjør det mulig å skape en god og fruktbar dialog mellom kunder og kandidater.

Hvorfor velge Mastil når du skal søke jobb?

Når vi i Mastil rekrutterer folk, er vi opptatt av at du skal komme til en plass hvor du opplever å få arbeidsoppgaver hvor det er samsvar mellom dine evner og ambisjoner. Det kaller vi å komme i flytsonen. Når du er i flytsonen, føler du at du har de ferdighetene som skal til for å mestre oppgavene dine. Du får utfordringer som er innenfor rekkevidde og samsvarer med dine ambisjoner. Er du i flytsonen er det lettere å være motivert og glad. Kort sagt – du vil oppleve økt livskvalitet.

Vi er flinke til å finne den bedriften som passer for akkurat deg. Vi bruker menneskekunnskap, tester og erfaring til å kartlegge dine evner og ambisjoner. Sånn finner vi den bedriften som deg tilbyr en hverdag du vil trives med. Ettersom så mye av vår tid tilbringes på jobb, er det viktig å ha det fint der.

"Alle folk er forskjellige, og hver person er unik"

Hos Mastil ser vi dine evner og ambisjoner – og tar dem på alvor. Vi kan folk, og finner det som er unikt med deg. Slik vil vi sammen finne en arbeidsplass som betyr noe for deg, og hvor du trives sosialt og med de utfordringene du får. Du skal føle at stedet du har kommet til vil videreutvikle deg, både faglig og som person.

Du skal alltid føle trygghet

Vi vet at noen kan grue seg til å gå på intervju, og at det er naturlig å være nervøs. Våre rådgivere er opptatt av å skape trygge rammer for deg, og vil alltid møte deg med et vennlig smil og en kopp kaffe. Alle vi i Mastil er genuint glade i mennesker, og vil få jobbintervjuet til å føles som en uformell og hyggelig samtale. Hos oss kan du alltid være sikker på at dine personopplysninger blir ivaretatt sikkert i henhold til GDPR.

Det er viktig for oss i Mastil å alltid være ærlige ovenfor deg. Vi vil aldri overselge noe, og vil alltid fortelle om både dine og våre kunders forventninger rundt en stilling.

Vi er opptatt av din hverdag

Våre rådgivere ønsker å matche deg med en jobb som gir deg en best mulig hverdag. Din livskvalitet er viktig for oss, og sammen vil vi finne en jobb som gir deg glede og som du trives i.

Som kandidat er vi alltid opptatt av å bli godt kjent med deg, og finne ut hva du er god på. Dette gjør vi gjennom en uformell og hyggelig samtale og DNV-sertifiserte personlighets- og evnetester. Målet vårt er å sikre deg en jobb som du gleder deg til å gå på, og som bidrar med økt livskvalitet.